Stacks Image 147

TJamp Records is een muzieklabel dat zich ten doel stelt nieuwe, tijdloze muziek uit te brengen voor de gepassioneerde muziekliefhebber die van goede muziek houdt. We werken eraan om muziek wereldwijd te verkopen en te distribueren. We treden op als een echte partner voor opkomende artiesten om hen te helpen een succesvolle carrière te starten en op te bouwen.

Stacks Image 149

We beschikken over een eigen, professionele studio met top apparatuur. Het is een mooi, prettige en inspirerende locatie. Een geweldig plek om te werken! Bekijk hier de foto's en specificaties.

%id=imageAlt
Hij bleek geen ‘standaard’ geluidstechnicus te zijn, maar meedenkend en faciliterend om het optreden zo prettig mogelijk te maken.
Carlo de Wijs

Geen anonieme technicus maar een muzikale partner achter de tafel.

Als je mij benadert voor je project zorg ik ook voor alle noodzakelijke voorbereidingen omdat ik geloof dat een groot deel van het succes van een live performance daar vanaf hangt.

%id=imageAlt
Theo heeft een uniek totaalpakket aan capaciteiten en vaardigheden in huis
Gerben Kruisselbrink

Als arrangeur heb ik meer te bieden dan een passend arrangement voor je koor of ensemble. Ik kan ook zorgen voor aanvullend materiaal zoals backing- of rehearsal tracks.

Ook als je op zoek bent naar speciale dingen zoals 'click tracks' of 'sound effect tracks' bij je arrangement of je hebt een combinatie van een live arrangement met een geproduceerd deel ‘op band’ nodig, kan ik dat voor je verzorgen.

Bekijk ook mijn arrangementen voor popkoren op www.chorusonline.nl

%id=imageAlt
De combinatie van muzikant, arrangeur en technicus maakt Theo bijzonder, de expertise op al die gebieden vloeien op een logische manier in elkaar over
John Sonderen

Veel musici gebruiken een vorm van techniek in hun dagelijkse praktijk. Daarom kan het belangrijk zijn om meer te leren over de apparatuur en de software die je gebruikt en je technische vaardigheden te vergroten.

Mijn benadering is praktisch, maar ik vind het wel belangrijk om kennis en begrip van de achterliggende theorie te doceren. Dit zorgt ervoor dat je veel problemen zelf kan oplossen en dat je overweg kan met nieuwe ontwikkelingen in de toekomst.

Je kan bij me terecht voor reguliere lessen, audio consultancy en workshops.

Als producer is Theo zowel geduldig als doortastend, maar altijd met respect voor de schrijvers
Esther Pelgrom

Produceren is alles dat nodig is om van een muzikaal idee tot een klinkend eindresultaat te komen.

Dat is dus niet alleen het maken van een professionele opname in de studio maar ook het maken van het arrangement, het bepalen van de stijl en sound, regelen van de juiste muzikanten en bewaken van de muzikale kwaliteit.

En zorgen voor de koffie natuurlijk!

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze site te verbeteren, siteverkeer te analyseren en te begrijpen waar ons publiek vandaan komt.